Фестиваль «Fashion Days Podillya» Назад

Фестиваль «Fashion Days Podillya»

З 26 по 28 серпня 2016 місто Кам'янець-Подільський перетвориться в модну столицю України. У місті при підтримці RIA.com пройде фестиваль «Fashion Days Podillya».


З 26 по 28 серпня 2016 місто Кам'янець-Подільський перетвориться в модну столицю України. У місті при підтримці RIA.com  пройде фестиваль «Fashion Days Podillya». 

Fashion Days PODILLYA 2016 пропонує вашій увазі нову концертну програму Майка Кауфмана-Портнікова.

За участю відомого віртуоза піаніста, композитора, джазмена, чарівника чорно-білих клавіш - Майка Кауфмана-Портнікова.

Людина-оркестр, який живе музикою і передає думки та емоції за допомогою звуку. 

Image title

Про себе Майк каже: «88 клавиш рояля вмещают мою жизнь. Радость и грусть, любовь и восторг, взлеты и погружения, тишину... Я - свободный человек, идущий к свету, а значит: я играю джаз!»

Лауреат міжнародних конкурсів піаністів, джазових та театральних фестивалів . Автор музики до фільмів і мультфільмів. Тричі лауреат фестивалю анімаційних фільмів «КРОК», премії ім. Лесі Українки. Режисер-постановник багатьох театральних проектів, автор і режисер першого автентичного українського мюзиклу «Рома енд Ружа або Р&Р@ком». Брав участь у підготовці московського варіанту мюзиклу «Кетс» Л. Веббера. Візитною карткою Майка Кауфмана-Портникова можна назвати спектакль-перфоменс, за п'єсою Алессандро Барікко.

 На Fashion Days PODILLYA Ви почуєте джазовий гумор, авторське - улюблене, і кухонні посиденьки... за роялем!

Майк Кауфман - Портников: Людина - оркестр; піаніст - віртуоз; Він завжди чесний, відкритий і готовий зіграти про Себе і про Вас!!!

Приходьте! Вам Сподобається!


Придбати квитки: 

concert.ua 
2event.com 
 
fashiondays.in.ua 

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье